Karakteristik Özellikler
- Şeffaf, parlak bir doku sağlar. Tatlılığı yüksektir.
- Maillard reaksiyonunun ürün rengini desteklediği fırıncılık ürünlerinde kullanılır.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | Min | Max |
Brix ( 20 °C ) | 80.5 | 83 |
DE % | 57 | 64 |
Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen doğal glikoz şurubudur. Berrak, renksiz ve doğaldır.
Kullanım Alanları
Kek, sert şeker, yumuşak şeker, jöle, dondurma, fondan, sakız, fırıncılık ürünleri, bisküvi, karamel, lokum, helva, reçel dolguları, marşmelov, soslar.
Karakteristik Özellikler
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | Min | Max |
Brix ( 20 °C ) | 80.5 | 83 |
DE % | 57 | 64 |