Kullanım Faydaları
- Lokumlarda esneklik sağlar.
- Son ürünlerde standardizasyonu sağlar.
- Kullanıldığı ürünlerin parlaklığını ve berraklığını arttırır.
| Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | Max | Min |
| Brix ( 20 °C ) | 78 | 81 |
| Dekstroz | 23 | 27 |
| Fruktoz | 17 | 23 |
Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen saflaştırılmış ve yoğunlaştırılmış doğal glikoz-fruktoz şurubudur. Berrak, renksiz ve kendine özgü bir kokusu vardır.
Kullanım Alanları
Lokum başta olmak üzere, şekerleme, reçel ve marmelatlar, reçel tipi dolgular, helva, fondan, nugat ve dondurma üretiminde kullanılmak amacıyla hazırlanmıştır.
Kullanım Faydaları
| Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | Max | Min |
| Brix ( 20 °C ) | 78 | 81 |
| Dekstroz | 23 | 27 |
| Fruktoz | 17 | 23 |