Kullanım Faydaları
- Diyet yapan kişiler ve diyabetik hastaların kullanımına uygundur.
- Glisemik indeksi düşüktür.
- Kekte nem tutucu özelliği vardır. Raf ömrünü uzatır.
- Düşük kalorili, doğal bir tatlandırıcı olduğu için diyet ürünlerinde kullanılır.
- Bisküvilerde nem tutucu, kıvam dengeleyici olarak kullanılır.
- Diş dostu bir üründür, çürüğe yol açmaz.
- Anahtar bir ara bileşendir.
- USP/EP/BP uygundur.
- Nem tutucu, ferahlık verici özellik gösterir ve diş dostu bir üründür.
- Diş macununun ana gövdesini oluşturur, kristalizasyonu önler.
- Sürülebilirliği kolaylaştırır, tende yağlılık hissi bırakmaz, etkili bir stabilizatördür ve ürünlerin raf ömrünü uzatır.
- İlaç üretiminde nem tutucu ve tatlandırıcı olarak kullanılır. Raf ömrünü uzatır.
Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri | Min | Max |
Kuru Madde | 69 | 71,5 |
Kuru Madde % Sorbitol | 50 | – |