SHF 20 Basta helva olmak üzere lokum, sekerleme, reçel ve dondurma üretiminde kullanılmak amacıyla hazırlanmıstır.

Hüner SHF-20;

 

  • Mısır nişastasının hidrolizi sonucu elde edilen saflaştırılmış ve yoğunlaştırılmış doğal glikoz-fruktoz şurubudur.
  • Nötr bir tada sahiptir, kullanıldığı gıda ürünlerindeki aromaların yoğunluğunu arttırır.
  • Berrak ve renksizdir.
  • Son ürünlerde standardizasyonu sağlar.
  • Kullanıldığı ürünlerin parlaklığını arttırır.

 


Ambalaj Şekli: Teneke, Varil ve Tanker
Raf Ömrü: 24 Ay
Menşei Türkiye

 

Fiziksel ve Kimyasal Özellikleri  Unit Min
Brix ( 20 °C ) 78 81
DE 64 -
Dekstroz 25 30
Maltoz 24 27
Fruktoz 17 23